Vergelijk aanbiedingen

Ref : 3381 – Villa in Baños Y Mendigo

Baños Y Mendigo, Murcia, Spanje
€286.500

Info Woning

  • Referentie : 3381
  • Prijs : €286.500
  • Woning : 100 m²
  • Perceel : 429 m²
  • Slaapkamers : 2
  • Badkamers : 3
  • Type : Villa
  • Aanbod : Te Koop

Beschrijving

MODERNE ARCHITECTUUR VILLA’S binnen de nieuwe ontwikkeling van Altaona Golf & Country Club.
Omgeven door grote groene gebieden die u directe toegang geven tot de achterliggende bergpaden. Vanuit de ruime, zonnige tuin op het zuiden en terrassen met eindeloze uitzichten over het golfresort, de meren en het verre landschap, kunt u in alle rust genieten van de schoonheid van de omringende natuur.

Deze woningen hebben allemaal echt grote slaapkamers en woonruimtes, evenals echt fatsoenlijke percelen, privé zwembaden, ongelooflijke moderne architectuur, zorgvuldig doordachte plattegronden en een prachtig uitzicht op de bergen, op slechts 15 minuten van het stadscentrum van Murcia en ongeveer 20 minuten van de kust.

Dankzij de grote glazen ramen kan men ook genieten van het uitzicht door het hele pand. Daarnaast is de aangelegde tuin vanuit verschillende vertrekken te betreden. Door hier te wonen ontstaat er echt een open, frisse en energieke omgeving, waar je gegarandeerd vrolijk van wordt.

Als u in uw tuin staat, geeft u een gevoel van een bergtop, terwijl uw villa toch volledige privacy biedt. De woningen zijn gebouwd met de natuur in het achterhoofd. De gedeeltelijke natuurstenen muren geven het een onderscheidend en warm karakter en helpen ze op te gaan in het achterliggende bergachtige gebied.

Zelfs de daken zijn zo ontworpen dat het niet uitmaakt waar je kijkt, de ontwikkeling ziet er groen uit. Op de daken worden inheemse planten geplaatst voor eindeloos groen. Bovendien zorgen deze planten niet alleen voor een aangenaam aroma, ze werken ook als natuurlijke afweermiddelen tegen ongedierte zoals wespen en muggen en zorgen voor maximaal comfort.

Een ander onderscheidend element van deze woningen is het efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte naar Noord-Europese maatstaven. Dit resulteert in grote kamers en veel kastruimte. Daarnaast garandeert het unieke, innovatieve bouwsysteem SISMO dat uw pand een zeer hoge energie-efficiëntie heeft en een hoge akoestische en thermische isolatie (koude en warmte). Bovendien elimineert het andere problemen die gepaard gaan met traditionele bouwmethoden, zoals scheuren en vochtproblemen.

Door de L-vormige afmeting biedt de woning niet alleen een praktische indeling maar ook maximale privacy naar uw buren toe. Bovendien zijn alle kamers en ruimtes zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en een logische stroom te garanderen. Een huis dat gewoon logisch is en de perfecte plek biedt om natuurlijk te wonen.

Deze villa is gemaakt om tot rust te komen, te ontspannen, op te laden en contact te maken met de natuur.

De exacte locatie wordt niet getoond

  • Adres : Baños Y Mendigo, Murcia, Spanje
  • Land : Spanje

Boek een Bezoek

Uw informatie

Vergelijkbare Woningen

€450.000

Ref : 2589 – Villa in Torre de la Horadada

Torre de la Horadada, Alicante, Spanje

Slpks: 4Badks: 3m²: 125

Villa

€450.000

Slpks: 4Badks: 3m²: 125

Villa

€2.200.000

Slpks: 6Badks: 6m²: 332

Villa

€2.200.000

Slpks: 6Badks: 6m²: 332

Villa

€1.550.000

Slpks: 4Badks: 4m²: 442

Villa

€1.550.000

Slpks: 4Badks: 4m²: 442

Villa

Vanaf€395.000

Slpks: 3Badks: 3m²: 156

Villa

Vanaf€395.000

Slpks: 3Badks: 3m²: 156

Villa


VORIGE

Ref : 3380 – Villa in San Pedro del Pinatar

VOLGENDE

Ref : 3383 – Appartement in Pilar de la Horadada