Vergelijk aanbiedingen

Ref : 2963 – Villa in Sucina

Sucina, Murcia, Spanje
€199.000

Info Woning

  • Referentie : 2963
  • Prijs : €199.000
  • Slaapkamers : 4
  • Badkamers : 3
  • Type : Villa
  • Aanbod : Te Koop

Beschrijving

Presentatie van deze zeer indrukwekkende villa met een groot privézwembad en tonnen buitenruimte, gelegen in Valle del Sol, Murcia.

Bij binnenkomst van de woning komt u via een eigen poort in de voortuin. Hier vindt u voldoende ruimte voor meerdere auto’s, een tuin aan de linkerkant en zijtoegang tot de achterste terrassen en het zwembad aan de rechterkant.

Het zwembad is een fantastisch gebied met veel potentieel en perfect gepositioneerd om van zonsopgang tot zonsondergang optimaal van de zon te genieten.

Bij binnenkomst van de villa heeft u aan de linkerzijde de ruime hal met een bergkast en bovenberging en aan de rechterzijde de woonkamer. De woonkamer is een enorme ruimte, met grote erkers, die de kamer met licht overspoelen vanwege de oriëntatie op het zuiden.

Aan het einde van de gang heb je de keuken. De keuken is een enorme open ruimte met veel opberg- en aanrechtruimte, evenals toegang tot een groot achterterras.

Ook op de begane grond heb je een badkamer met een douchehoek en een “gastenbijgebouw”. Dit bijgebouw bestaat uit een aparte badkamer, individuele toegang en een woonkamer in studiostijl.

Als u naar boven gaat, vindt u 4 slaapkamers in elke hoek van het huis, gescheiden door een enorme overloop. De kleinste van de 4 slaapkamers wordt momenteel gebruikt als kantoorruimte.

De 3 overige slaapkamers hebben allemaal grote ensuite badkamers, met de hoofdslaapkamer in de zuidoostelijke hoek van het pand. De hoofdslaapkamer weerspiegelt de woonkamer eronder met zijn grote erkers.

**BELANGRIJK

Als u niet bekend bent met het gebied, zijn veel van de eigendommen (inclusief deze) gebouwd op grote percelen met meerdere eigendommen, maar nooit gescheiden op de aktes. De eigendommen hebben allemaal duidelijke landgrenzen, zijn erkend door het gemeentehuis en betalen hun jaarlijkse onroerendgoedbelasting (IBI) en daarom is er geen risico voor het onroerend goed zelf. Het enige effect is dat het onroerend goed niet kan worden gehypothekeerd en moet worden gekocht als een contante aankoop

Terug in de villa tot aan de eerste verdieping heb je weer een grote hal met de slaapkamers die uitkomen.

Alle slaapkamers hebben een ensuite badkamer, de hoofdslaapkamer is ruim en heeft grote ramen die uitkijken over de voorzijde van de villa.

De exacte locatie wordt niet getoond

  • Adres : Sucina, Murcia, Spanje
  • Regio : Regio Golf Murcia
  • Provincie : Costa Calida
  • Land : Spanje

Boek een Bezoek

Uw informatie

Vergelijkbare Woningen

€600.000

Slpks: 3Badks: 2m²: 167

Villa

€600.000

Slpks: 3Badks: 2m²: 167

Villa

Vanaf€399.950

Slpks: 3Badks: 3

Villa

Vanaf€399.950

Slpks: 3Badks: 3

Villa

€159.000

Slpks: 3Badks: 2m²: 87

Villa

€159.000

Slpks: 3Badks: 2m²: 87

Villa

€675.500

Slpks: 3Badks: 4m²: 214

Villa

€675.500

Slpks: 3Badks: 4m²: 214

Villa


VORIGE

Ref : 3224 – Appartement Te Koop in Baños Y Mendigo

VOLGENDE

Ref : 3003 – Appartement in Roldan