Vergelijk aanbiedingen

Ref : 2126 – Appartement in Torre-Pacheco

€78.000

Info Woning

  • Referentie : 2126
  • Prijs : €78.000

Beschrijving

Appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers beschikbaar op het populaire Las Terrazas de La Torre Golf Resort.

Deze appartementen zijn het perfecte schietgat voor de enthousiaste golfer of zelfs een prachtig huis in de zon met de grotere modellen met 2 en 3 slaapkamers.

Alle beschikbare appartementen hebben een open keuken die uitkomt op de woonkamer, met 1, 2 of 3 slaapkamers aan de achterkant van het pand en 1 badkamer (2 badkamers inbegrepen in het model met 3 bedden).

U zult ook een buitenterras vinden , waar u kunt genieten van de meer dan 300 dagen zon per jaar van de regio’s , zich kunt vermaken en ontspannen met familie en vrienden , terwijl u kunt genieten van de mediterrane geschreven.

Zoals altijd met de jongere residentiële golfresorts in de regio Murcia, vormen deze eigendommen een fantastische investering naarmate de resorts groeien en steeds meer ingeburgerd raken.

Het resort is al goed ingeburgerd met een welvarende gemeenschap uit heel Europa, maar overwegend Brits, een eigen supermarkt en een clubhuis.

Las Terrazas de La Torre ligt ook op slechts enkele minuten van Roldan , een bloeiend Spaans dorp in Zuidoost-Spanje, waar je alles kunt vinden wat je zou verwachten.

U bent ook slechts 20 minuten verwijderd van de kust in de ene richting en 20 minuten van het stadscentrum van Murcia in de andere richting.

Murcia City is absoluut adembenemend en een goed voorbeeld van een traditionele, maar moderne Spaanse stad . U zult alle traditionele tapasbars en architectuur kunnen vinden , evenals grote winkelcentra, restaurants, musea en monumenten.

De exacte locatie wordt niet getoond

Boek een Bezoek

Uw informatie

VORIGE

Ref : 18394 – Villa Te Koop in Finestrat

VOLGENDE

Ref : 2173 – Appartement in Baños Y Mendigo