Vergelijk aanbiedingen

Ref : 2035 – Villa Te Koop in Pilar de la Horadada

Info Woning

  • Referentie : 2035

Beschrijving

LUXE VRIJSTAANDE VILLA AAN HET STRAND

De villa is gebouwd op een perceel van 717, 75 m2, en het heeft 3 slaapkamers met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, 3 afgewerkte badkamers, twee ensuite. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met een douche en een bad. De villa heeft ook een volledig ingerichte keuken met apparatuur van het merk SMEG, een woonkamer met een wijnkoeler en een elektrische schoorsteen, bovendien hebben de keuken en woonkamer grote ramen met uitzicht naar buiten en directe toegang tot de tuin.

Daarnaast heeft het onder andere verwarming, airconditioning, lift met vijf stops, veiligheidsdeur met toegangscode, een jacuzzi, een verwarmd 14×5 m zout water zwembad met water onder hoge druk om tegen te zwemmen en met een beschermhoes, een grote tuin volledig afgewerkt, gemechaniseerde toegangsdeuren, een bioscoop en een speelkamer met een soundbar.

De villa heeft ook een domoticasysteem, een audiosysteem in het hele gebied, inclusief de tuin, anti-inbraakzonwering, een grote wasruimte en een pergola voor twee auto’s.
 

De exacte locatie wordt niet getoond

Boek een Bezoek

Uw informatie

VORIGE

Ref : 2151 – Villa Te Koop in Sucina

VOLGENDE

Ref : 2153 – Villa in Sucina