Vergelijk aanbiedingen

Ref : 20204 – Villa Te Koop in Altea

€340.000

Info Woning

  • Referentie : 20204
  • Prijs : €340.000

Beschrijving

Villa op 1 niveau, ruime open woonkamer/keuken (47m2) met schuiframen naar het terras, hoofdslaapkamer met dressing, ensuite badkamer en toegang tot het terras. Ook inbegrepen is een inkomhal met garderobe, een keuken bijkeuken, wasruimte, 2 slaapkamers, familie badkamer, garage en berging. Ook is er de mogelijkheid om een kelder, dakterras, zwembad, buitenkeuken etc. toe te voegen (niet inbegrepen).

Afwerkingen getoond op de 3D-weergaven zijn slechts een voorbeeld en niet inbegrepen. Ze kunnen tegen een meerprijs worden toegevoegd om bij de voorbeelden te passen. Vraag naar de bouwspecificaties die erbij zitten. Hou er rekening mee dat onze prijzen onderhevig zijn aan de sterk fluctuerende kostprijzen van de bouwmaterialen. U kan de plannen aanpassen naar wens en krijgt een gesloten offerte vooraleer ondertekening van een overeenkomst.

Deze prijs is exclusief een perceel. Wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste perceel voor u en kunnen deze villa of een op maat gemaakte villa volledig naar uw wensen bouwen van Altea (Costa Blanca) tot aan Murcia/Cartagena (Costa Calida).

De exacte locatie wordt niet getoond

Boek een Bezoek

Uw informatie

VORIGE

Ref : 3202 – Appartement in Torrevieja

VOLGENDE

Ref : 2979 – Villa in Los Nietos