Vergelijk aanbiedingen

Ref : 19679 – Dakappartement Te Koop in Altea La Vella

Altea La Vella, Alicante, Spanje
Vanaf€720.000

Info Woning

  • Referentie : 19679
  • Prijs : Vanaf €720.000
  • Woning : 320 m²
  • Perceel : 4120 m²
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Type : Woning
  • Aanbod : Te Koop

Beschrijving

Luxe penthouse-appartementen van nieuwe moderne constructie met uitzicht op zee in Altea aan de Costa Blanca van Alicante, Cala Llobera, duplex penthouse + kelder en solarium verbonden met interne trap en privélift, twee parkeerplaatsen, van 320,05 m2 gebouwd verdeeld over 178,40 m2 van woningen en 141,55 van terras en solarium.

Luxe residentie bestaande uit 23 nieuwbouwappartementen verdeeld in 4 onafhankelijke blokken met appartementen met 2 slaapkamers en duplex penthouses met 3 slaapkamers met open woonkamer-keuken met Bosh-apparatuur en overdekte en onoverdekte terrassen met jacuzzi en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de Baai van Altea. Garageplaats, zeer efficiënte airconditioning in woon- en slaapkamers, individueel mechanisch ventilatiesysteem per woning, met hygroscopisch regelbare beluchters, die de verversing van vervuilde lucht bevorderen, zonder de noodzaak om de ramen te openen, wat bijdraagt tot grotere energiebesparingen, geleid verlichting, lift. De urbanisatie heeft een overloopzwembad en grote tuinen op verschillende niveaus, die recreatiegebieden bieden met een onovertroffen uitzicht op een paar meter van de Greenwich Jachthaven en Mascarat-strand. Het gebouw heeft een garage voor voertuigtoegang met een automatische deur die met een afstandsbediening wordt bediend. Vanuit de woningen heeft u via gangen direct vanuit de lift toegang tot de garage. In de garages is een pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen volgens de BT 52-voorschriften (ITC).

De gemeenschappelijke ruimtes van alle huizen zullen worden gemaakt met edele materialen van de hoogste kwaliteit, passend gecombineerd om de esthetiek te verbeteren in overeenstemming met de uitgesproken mediterrane stijl van het gebouw. De verlichting van ingangen, bordessen en trappen zal van het led-type zijn, met ontsteking door aanwezigheidsdetectoren en spelen met de verschillende niveaus van platforms. Hoofdsleutels om kamers te openen voor gebruik en toegang door de gemeenschap. Om toegang te krijgen tot de verschillende niveaus van de huizen zal er een panoramische lift van ontwerp zijn, voldoende comfort en veiligheid. De woonwijk heeft een overloopzwembad, grote tuinen op verschillende niveaus die woonruimtes bieden met een onovertroffen uitzicht.

Het gebied heeft allerlei basisvoorzieningen, recreatie en restaurants. Slechts een paar minuten van het strand, de jachthaven en de golfbaan van Altea. Altea ligt op 50 km van Alicante, 10 km van Benidorm en 130 km van Valencia, in de provincie Alicante, Costa Blanca. In het noorden grenst het aan Benidorm en in het zuiden aan Calpe. De gemeentelijke termijn beperkt zich tot gemeenten zoals Alfaz del Pi, Benissa, Calpe, Callosa de Ensarriá, Jalón en La Nucia. Gelegen in de baai afgesloten door Punta del Albir en Morro de Toix. In de gemeentelijke term is er een district van de gemeente genaamd Altea la Vieja, in het Valenciaans, Altea la Vella, aan de voet van de Sierra de Bernia. Altea heeft de titel “Culturele Hoofdstad” van de Valenciaanse Gemeenschap, onderschreven door de talrijke kunstgalerijen. Altea heeft een golfclub, gelegen in de Sierra de Bernia en onder het brede scala aan stranden en baaien, belichten we L’Olla, Solsida, Cap Negret, Albir, Cala del Mascarat, La Roda en natuurlijk de Altea Nautical Club.

De exacte locatie wordt niet getoond

  • Adres : Altea La Vella, Alicante, Spanje
  • Land : Spanje

Boek een Bezoek

Uw informatie

Vergelijkbare Woningen

Vanaf€139.900

Ref : 1917 – Huis Te Koop in San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanje

Slpks: 2Badks: 2m²: 60

Woning

Vanaf€139.900

Slpks: 2Badks: 2m²: 60

Woning

€99.000

Ref : 2938 – Huis in San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanje

Slpks: 2Badk: 1m²: 75

Woning

€99.000

Slpks: 2Badk: 1m²: 75

Woning

€219.900

Ref : 2983 – Huis in Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada, Alicante, Spanje

Slpks: 3Badks: 2m²: 103

Woning

€219.900

Slpks: 3Badks: 2m²: 103

Woning

Vanaf€186.000

Slpks: 3Badks: 2m²: 96

Woning

Vanaf€186.000

Slpks: 3Badks: 2m²: 96

Woning


VORIGE

Ref : 19698 – Villa Te Koop in Benissa

VOLGENDE

Ref : 19675 – Appartement Te Koop in Altea La Vella